headerafbeelding
  • Straf- en familierecht advocaten
  • Efficiënt en met aandacht voor uw zaak
  • Uw belang staat centraal

Een advocaat voor jeugdstrafrecht in Den Haag

Bent u op zoek naar een advocaat voor jeugdstrafrecht in Den Haag? Het is belangrijk dat een minderjarige steun krijgt van een gespecialiseerd advocaat wanneer hij of zij vervolgd en bestraft wordt op grond van het jeugdstrafrecht. Wanneer een jongere tussen de 12 en 18 jaar oud is en hij of zij verdacht wordt van het plegen van een strafbaar feit, geldt het jeugdstrafrecht. Het doel van het jeugdstrafrecht is ervoor te zorgen dat de minderjarige zijn of haar leven weer op een goede manier voortzet. In deze periode kan het in het voordeel van de minderjarige zijn om bijstand te krijgen van een van de advocaten van Baumgarten CS Advocaten.

Gespecialiseerd advocaat in jeugdstrafrecht, gevestigd in Den Haag

De aanhouding van een minderjarige roept veel emoties op bij de minderjarige zelf, maar ook bij de ouders of verzorgers van de minderjarige. Denk aan boosheid en teleurstelling, maar ook aan verdriet en bezorgdheid. In deze periode spoken er allerlei vragen door het hoofd van de ouders en het kind. Wat zijn de rechten van het kind? Wat mogen de ouders doen? Schakel daarom een jeugdstrafrecht advocaat van ons kantoor in Den Haag in, die zowel de ouders als het kind het beste adviseert over strafrecht.

Kies voor een advocaat die gaat voor het belang van de cliënt

Wanneer u een jeugdstrafrecht advocaat van ons kantoor in Den Haag inschakelt, draait alles om het belang en het succes van uw zaak. Wij gaan voor specifiek maatwerk en behandelen de zaak efficiënt. Wilt u advies ontvangen? Of wilt u meer weten over wat wij als advocaat uit Den Haag kunnen betekenen wanneer een jongere in aanraking komt met het jeugdstrafrecht? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 070-3050814.

Neem vrijblijvend contact op