headerafbeelding
  • Straf- en familierecht advocaten
  • Efficiënt en met aandacht voor uw zaak
  • Uw belang staat centraal

Een advocaat voor strafrecht in regio Den Haag

Een ervaren advocaat die gespecialiseerd is in het strafrecht vindt u bij Baumgarten CS Advocaten in Den Haag. Wij behandelen diverse rechtsgebieden, waarbij de nadruk ligt op het gebied van het strafrecht en het personen- en familierecht. Wij staan cliënten bij die verdacht worden van het plegen van een strafbaar feit en daardoor in aanraking zijn gekomen met het strafrecht.

Deskundige begeleiding van een ervaren advocaat gespecialiseerd in strafrecht uit Den Haag

Onze strafrechtadvocaten uit Den Haag zijn gespecialiseerd in het verdedigen van verdachten tegenover de strafrechter tijdens een rechtszaak. Als advocaten verdedigen wij onze cliënten die verdacht worden van het plegen van een strafbaar feit, en daardoor in aanraking komen met het strafrecht, optimaal. Wanneer iemand verdacht wordt van een misdrijf, heeft hij of zij recht op de hulp van een van onze advocaten die gespecialiseerd is in strafrecht, waaronder het jeugdstrafrecht.

Ontvang hulp voor, tijdens en na de rechtszaak

Als advocaat staan wij onze cliënt gedurende het hele proces bij, dus zowel voor, tijdens als na de rechtszaak. Onze strafrechtadvocaten uit Den Haag bereiden de cliënt zo goed mogelijk voor op de rechtszaak. De cliënt komt zo niet voor verrassingen te staan. Tijdens de rechtszaak weten wij als advocaat exact wat de regels zijn en hoe er opgetreden dient te worden. Na de rechtszaak geven wij onze cliënt advies over het verdere verloop.

Alles draait om het succes van de cliënt

In iedere situatie draait het om het belang van onze cliënt. Onze strafrechtadvocaten uit Den Haag behandelen de zaak efficiënt en met aandacht voor de cliënt. Het belang van onze cliënt staat altijd voorop.

Advocatenkantoor met informele sfeer

Wat ons advocatenkantoor zo uniek maakt, is de informele sfeer die er hangt. Dit zorgt ervoor dat wij voor veel van onze cliënten laagdrempelig zijn. Als u meer informatie wilt over de werkwijze van de strafrechtadvocaten van Baumgarten CS Advocaten uit Den Haag, neemt u contact met ons op via 070-3050814.

Neem vrijblijvend contact op