headerafbeelding
  • Straf- en familierecht advocaten
  • Efficiënt en met aandacht voor uw zaak
  • Uw belang staat centraal

Een advocatenkantoor in de buurt van Leiden

Baumgarten CS Advocaten is een advocatenkantoor vlak bij Leiden en Zoetermeer. Wij zijn gespecialiseerd in het strafrecht en het familierecht. Als u op deze gebieden juridisch advies wilt, of bij een zaak ondersteuning wilt van een ervaren advocaat, zit u bij ons goed. We werken efficiënt en bieden altijd maatwerk. Hierdoor krijgt u het advies en de begeleiding die u verdient.

Wat kan ons advocatenkantoor nabij Leiden en Zoetermeer voor u betekenen?

Bij ons advocatenkantoor in Den Haag, vlak bij Leiden en Zoetermeer, werken advocaten met veel ervaring in het vak. Zij geven u juridisch advies en begeleiden u persoonlijk tijdens het hele proces. Zowel voor, tijdens als na uw rechtszaak staan ze voor u klaar. We staan dan ook niet voor niets bekend om onze uitgebreide service. We zorgen voor de best mogelijke verdediging en richten ons op vrijspraak of een zo laag mogelijke straf. Zo worden uw belangen het best behartigt.

Wat voor soort zaken nemen wij zoal aan?

Wij zijn gespecialiseerd in het strafrecht en het familierecht. Hieronder vallen verschillende soorten zaken. Denk bijvoorbeeld aan het jeugdstrafrecht en echtscheidingszaken. Ook als u voor de politierechter moet verschijnen, staan de specialisten van ons advocatenkantoor nabij Zoetermeer en Leiden voor u klaar.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bent u benieuwd wat ons advocatenkantoor in Den Haag, in de buurt van Leiden en Zoetermeer, voor u kan betekenen? Of heeft u specifieke juridische vragen? Neem in beide gevallen contact met ons op door te bellen naar 070-3050814. Wij staan u graag te woord.

Neem vrijblijvend contact op