headerafbeelding
  • Straf- en familierecht advocaten
  • Efficiënt en met aandacht voor uw zaak
  • Uw belang staat centraal

Strafbeschikking Den Haag

Een strafbeschikking in Den Haag is een werkstraf of geldboete die een officier van justitie aan verdachten kan opleggen. De rechter komt hierbij niet in beeld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan overtredingen, zoals een eenvoudige bedreiging, vandalisme, een winkeldiefstal en een lichte mishandeling. In dergelijke gevallen legt het Openbaar Ministerie een boete of werkstaf op. Kies ervoor om de hulp te ontvangen van een advocaat van Baumgarten CS Advocaten in Den Haag als u een strafbeschikking is opgelegd door de officier van justitie.

Strafvermindering of een sepot bij een strafbeschikking in Den Haag

Het valt aan te raden om een van onze advocaten in te schakelen indien u een strafbeschikking is opgelegd. is onze cliënt altijd verzekerd van een deskundige partner aan zijn of haar zijde waardoor de kansen op strafvermindering of een sepot een stuk groter zijn. Voorafgaand aan de zitting hebben wij een oriënterend gesprek met cliënt waarin wij in grote lijnen de procedure bespreken. Daarna vragen we het dossier op, bestuderen dat en bespreken dat met de cliënt. Tezamen spreken we een strategie af voor de zitting. Op deze wijze komen onze cliënten optimaal voorbereid op de zitting, zodat zij goed weten wat er gaat gebeuren en wat zij van ons kunnen verwachten.

Neem contact op

Heeft u specifieke vragen of wilt u meer informatie ontvangen over onze werkwijze omtrent strafrecht? Bel dan naar 070-3050814. Wij staan u graag te woord.

Neem vrijblijvend contact op