headerafbeelding
  • Straf- en familierecht advocaten
  • Efficiënt en met aandacht voor uw zaak
  • Uw belang staat centraal

Een advocaat voor strafrecht in regio Zoetermeer en Delft

Als iemand te maken krijgt met het strafrecht, staat een advocaat van Baumgarten CS Advocaten, met een kantoor nabij Delft en Zoetermeer, voor hem of haar klaar. Wij zijn gespecialiseerd in het verdedigen van een cliënt bij de rechter tijdens een strafzaak. Zowel voor, tijdens als na de rechtszaak staan onze gespecialiseerde advocaten onze cliënten deskundig bij.

Deskundige begeleiding bij strafrecht door onze advocaat dicht bij Delft en Zoetermeer

Als iemand verdacht wordt van een misdrijf, wordt hij of zijn geconfronteerd met het strafrecht en heeft die persoon recht op bijstand door een advocaat van ons advocatenkantoor in Den Haag, nabij Delft en Zoetermeer. Als de verdachte heeft aangegeven dat hij eerst overleg wil hebben met een advocaat, mag de politie de verdachte niet verhoren. De advocaat kan daarna ook aanwezig zijn bij het verhoor. Onze taak als advocaat uit regio Zoetermeer en Delft is het zo goed mogelijk voorbereiden van de cliënt op het strafrecht, zodat de cliënt weet wat hij of zij kan verwachten voor en tijdens de rechtszaak. Op de zitting bij de rechter staan wij onze cliënt uiteraard ook bij. Na de rechtszaak geven wij, indien relevant, advies over de mogelijkheden van beroep, cassatie en de eventuele executie van een straf.

Neem contact met ons op en ervaar de informele sfeer in ons advocatenkantoor

Wat ons advocatenkantoor zo uniek maakt? Dat is de informele sfeer die er hangt. Voor veel van onze cliënten zijn wij daardoor laagdrempelig. Ook gaan wij met veel van onze cliënten een jarenlange relatie aan. Wilt u meer weten over het strafrecht en de diensten die wij als advocaat uit Den Haag, vlak bij Zoetermeer en Delft, aanbieden? Wij vertellen u er graag meer over wanneer u belt naar 070-3050814.

Neem vrijblijvend contact op