headerafbeelding
  • Straf- en familierecht advocaten
  • Efficiënt en met aandacht voor uw zaak
  • Uw belang staat centraal

Strafrecht Den Haag

De advocaten van Baumgarten CS Advocaten uit Den Haag zijn allen specialist in de verschillende gebieden van het strafrecht. Als een van onze cliënten verdacht wordt van het plegen van een strafbaar feit, komt hij of zij in aanraking met het strafrecht. Een strafrechtadvocaat is gespecialiseerd in het verdedigen van verdachten tegenover de strafrechter tijdens een rechtszaak.

Een in strafrecht gespecialiseerd advocatenkantoor uit Den Haag staat cliënten bij tijdens het strafproces

Als iemand verdacht wordt van het plegen van een misdrijf, heeft hij of zij recht op bijstand door een strafrecht advocaat. Het inschakelen van een strafrecht advocaat van ons kantoor is niet verplicht, maar valt wel degelijk aan te raden. Een advocaat let er ook op dat alles met betrekking tot de strafzaak volgens de regels verloopt en richt zich op; lage straf, beperking schade, beperking nadelige gevolgen strafblad. Samen met de advocaat wordt de rechtszitting voorbereid en de advocaat staat de cliënt in de aanloop naar de zitting en tijdens de zitting de cliënt bij.

Het succes van de cliënt

Ons advocatenkantoor is gespecialiseerd in strafrecht en adviseert, bemiddelt, onderhandelt en procedeert in strafzaken. Wij behartigen in de breedste zin van het woord de belangen van onze cliënten. Het succes van onze cliënt staat voorop.

Persoonlijke service

Onze werkwijze wordt gekenmerkt door persoonlijke service. De zaak wordt efficiënt behandeld met aandacht voor u en uw zaak. Wilt u meer weten over ons advocatenkantoor in Den Haag of over onze werkwijze op het gebied van strafrecht? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 070-3050814.

Neem vrijblijvend contact op