headerafbeelding
  • Straf- en familierecht advocaten
  • Efficiënt en met aandacht voor uw zaak
  • Uw belang staat centraal

Strafrechtadvocaat Leiden

Een strafrechtadvocaat van Baumgarten CS Advocaten behandelt uiteenlopende zaken op meerdere rechtsgebieden in de omgeving van Leiden. De nadruk ligt hierbij op strafzaken en zaken op het gebied van het personen- en familierecht.

De belangrijke rol van een strafrechtadvocaat uit de omgeving van Leiden

Bij de verdenking van een misdrijf heeft een persoon recht op bijstand van een strafrechtadvocaat. Zowel voor, tijdens als na de rechtszaak staat onze strafrechtadvocaat de cliënt bij. Het is onze taak om de cliënt van tevoren zo goed mogelijk voor te bereiden, zodat de cliënt weet wat hij of zij kan verwachten tijdens een zitting. Tijdens de zitting staan wij aan de zijde van de cliënt. Na de rechtszaak geven wij de cliënt advies over het verdere verloop van het proces. Denk aan de mogelijkheden van beroep, cassatie en eventuele executie van een straf.

Altijd volledige aandacht voor de zaak

Ons kantoor wordt gekenmerkt door een informele sfeer, waardoor wij voor onze cliënten heel laagdrempelig zijn. Onze cliënten kunnen ervan verzekerd zijn, dat hun zaak efficiënt wordt behandeld, waarbij het belang van de cliënt altijd bovenaan staat. Wilt u meer weten over de werkwijze van een strafrechtadvocaatuit de omgeving van Leiden of heeft u specifieke vragen? U bereikt ons op 070-3050814.

Neem vrijblijvend contact op