headerafbeelding
  • Straf- en familierecht advocaten
  • Efficiënt en met aandacht voor uw zaak
  • Uw belang staat centraal

Een advocaat voor familierecht in Den Haag

Voor een advocaat gespecialiseerd in familierecht moet u bij ons kantoor in Den Haag zijn. Bij Baumgarten CS Advocaten beschikken wij over vele ervaren en gespecialiseerde medewerkers. Zij bieden u de nodige juridische hulp en ondersteuning bij diverse omstandigheden. Met advies op maat krijgt u alle mogelijkheden voorgeschoteld en helpt uw advocaat u bij het maken van de juiste keuze. Sta daarom sterker in uw schoenen met een advocaat voor familierecht van ons kantoor in Den Haag.

Een advocaat voor familierecht uit Den Haag die u helpt bij moeilijke momenten

Onze advocaat voor familierecht uit Den Haag kan u helpen bij verschillende gevallen. Zo zijn huiselijk geweld, ouderschap, echtscheidingen en erfopvolging enkele thema’s die voorkomen bij zaken van familierecht. Hierbij gaat het vaak om delicate situaties en daarbij kan een advocaat u ondersteunen met nuchtere juridische adviezen. Naast het familierecht beschikken wij bovendien ook over specialisten uit andere vakgebieden, zoals arbeidsrecht, die u tijdens moeilijke momenten van hulp voorzien.

Neem contact met ons op

Wilt u de hulp inschakelen van een advocaat gespecialiseerd in familierecht van ons advocatenkantoor in Den Haag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 070-3050814 en we maken zo snel mogelijk een afspraak. Zo krijgt u op korte tijd meteen een ervaren juridische specialist aan uw zijde.

Neem vrijblijvend contact op