headerafbeelding
  • Straf- en familierecht advocaten
  • Efficiënt en met aandacht voor uw zaak
  • Uw belang staat centraal

Advocaat huiselijk geweld Den Haag

Een advocaat speelt een belangrijke rol in de zaak met betrekking tot een verdenking van huiselijk geweld. Bij een dergelijke situatie is het daarom belangrijk om een advocaat in te schakelen, die kennis heeft van het proces. Dat is het geval bij Baumgarten CS Advocaten. Ons kantoor heeft een ruime ervaring met dergelijke zaken die in Den Haag en omstreken bij de rechtbank worden behandeld.

Advocaat gespecialiseerd in het proces rondom huiselijk geweld in Den Haag

Huiselijk geweld resulteert vaak in ingrijpen door de politie. De verdachte die aangehouden wordt voor huiselijk geweld, wordt geconfronteerd met een strafrechtelijke vervolging, maar mogelijk ook met bestuursrechtelijk ingrijpen. Denk hierbij aan een zogenaamd huisverbod. Overtreding van dit huisverbod levert op zijn beurt ook weer een strafbaar feit op. In deze situatie is het raadzaam om een advocaat uit Den Haag in te schakelen die kennis heeft op het gebied van huiselijk geweld. Wij gaan voor een zo goed mogelijke uitkomst van de zaak.

Altijd specifiek maatwerk

Ons advocatenkantoor wordt gekenmerkt door een informele sfeer, waardoor wij voor veel van onze cliënten laagdrempelig zijn. Met veel van onze cliënten gaan wij ook een jarenlange relatie aan. Wilt u meer informatie over de diensten van onze advocaat uit Den Haag die gespecialiseerd is in huiselijk geweld? Stel uw vragen dan telefonisch door te bellen naar 070-3050814.

Neem vrijblijvend contact op