headerafbeelding
  • Straf- en familierecht advocaten
  • Efficiënt en met aandacht voor uw zaak
  • Uw belang staat centraal

Economisch strafrecht Den Haag

Een advocaat die gespecialiseerd is in het economisch strafrecht, vindt u in Den Haag. Baumgarten CS Advocaten behandelt diverse zaken op meerdere rechtsgebieden. De nadruk ligt daarbij op strafzaken en zaken wat betreft het personen- en familierecht. Ons advocatenkantoor kenmerkt zich door een informele sfeer, waardoor cliënten laagdrempelig geholpen laagdrempelig helpen kunnen worden.

Advocatenkantoor gespecialiseerd in het economisch strafrecht in Den Haag

Wat houdt het economisch strafrecht in? Dit zijn regels die betrekking hebben op voornamelijk door bedrijven gepleegde strafbare feiten. Onder de Wet op de economische delicten (WED) valt een groot aantal in zeer uiteenlopende regelingen. Bijvoorbeeld de Arbeidsomstandighedenwet en de Wet op het financieel toezicht. Wanneer overtreding van de bepalingen van deze regelingen plaatsvindt, levert dit vaak een fikse geldboete op. Om deze reden kan het handig zijn om als bedrijf in een vroege fase een advocaat in te schakelen uit Den Haag die gespecialiseerd is in het economisch strafrecht.

Alles in uw belang

De werkwijze van ons kantoor is opgericht om het belang van onze cliënt voorop te stellen. Wilt u meer weten of heeft u een aantal vragen over onze dienstverlening of over onze werkwijze? Vraag dan gerust telefonisch meer informatie. Hiervoor belt u naar het volgende telefoonnummer: 070-3050814.

Neem vrijblijvend contact op