headerafbeelding
  • Straf- en familierecht advocaten
  • Efficiënt en met aandacht voor uw zaak
  • Uw belang staat centraal

Strafbeschikking Leiden

De officier van justitie in regio Leiden kan een strafbeschikking opleggen aan verdachten. Hierbij kunt u denken aan overtredingen als vandalisme, winkeldiefstal, eenvoudige bedreiging en een lichte mishandeling. Het Openbaar Ministerie legt in dergelijke gevallen een geldboete of werkstraf op. De rechter komt niet in beeld, waardoor er geen gevangenisstraf wordt opgelegd. Een advocaat van Baumgarten CS Advocaten biedt u de gewenste hulp als er een strafbeschikking is opgelegd.

Vergroot de kans op strafvermindering of een sepot bij strafbeschikking in regio Leiden

Als er een strafbeschikking is opgelegd, is het raadzaam om een van onze advocaten in de arm te nemen. Een cliënt heeft in dat geval een deskundige partner aan zijn of haar zijde, waardoor de kans op strafvermindering of een sepot aanwezig is. Voordat de zitting plaatsvindt, voeren wij een oriënterend gesprek met de cliënt waarin wij de procedure bespreken en een strategie afspreken voor de zitting. Zo komt de cliënt goed voorbereid op de zitting, weet de cliënt wat hem of haar te wachten staat en wat de cliënt van ons kan verwachten.

Stel gerust uw vragen

Heeft u specifieke vragen over een strafbeschikking die u in regio Leiden is opgelegd? Of wilt u meer informatie ontvangen over onze werkwijze? Stel gerust uw vragen als u belt naar het volgende telefoonnummer: 070-3050814.

Neem vrijblijvend contact op