headerafbeelding
  • Straf- en familierecht advocaten
  • Efficiënt en met aandacht voor uw zaak
  • Uw belang staat centraal

Verduistering Leiden

Wanneer u een advocaat nodig heeft die gespecialiseerd is in verduistering en moord gaat u naar Baumgarten CS Advocaten in de buurt van Leiden. Bij verduistering gaat het erom dat iemand een goed, dat eigendom is van een ander, in zijn bezit krijgt en houdt. Omdat het goed niet door een misdrijf is verkregen, is het iets anders dan diefstal of heling.

Ontvang duidelijkheid over verduistering van een advocaat uit regio Leiden

Het hangt van de omstandigheden af of er daadwerkelijk sprake is van verduistering. Om deze reden is het raadzaam om een deskundige advocaat in de arm te nemen. Deze geeft u duidelijkheid en adviezen over hoe wel en niet te handelen. Het is namelijk van groot belang dat een cliënt zich direct goed laat informeren om erger te voorkomen.

Iedere zaak wordt efficiënt behandeld

Het belang van de cliënt staat bij Baumgarten CS Advocaten, gevestigd in de omgeving van Leiden, voorop als het gaat om verduistering. Met oog voor het belang van de cliënt wordt iedere zaak efficiënt behandeld. Als u meer wilt weten over onze werkwijze of andere vragen heeft over verduistering, neemt u contact met ons op. U kunt ons bereiken via het volgende telefoonnummer: 070-3050814. Wij staan u graag te woord!

Neem vrijblijvend contact op