headerafbeelding
  • Straf- en familierecht advocaten
  • Efficiënt en met aandacht voor uw zaak
  • Uw belang staat centraal

Verduistering Den Haag

Een advocaat die gespecialiseerd is in verduistering, vindt u bij Baumgarten CS Advocaten in Den Haag. Wat houdt verduistering precies is? Hierbij gaat het erom dat iemand een goed, dat aan een ander toebehoort, in zijn bezit krijgt en houdt. Het goed is niet door een misdrijf verkregen. Het is om deze reden iets anders dan een diefstal of heling.

Deskundige advocaat uit Den Haag geeft u duidelijkheid over verduistering

Of er daadwerkelijk sprake is van verduistering, hangt af van een aantal omstandigheden. Onze advocaten geven u hier graag duidelijkheid over. Wij staan onze cliënten bij en geven ze deskundige adviezen over hoe wel en niet te handelen. Om erger te voorkomen, is het van groot belang dat de cliënt zich direct goed laat informeren door een specialist. Dit geldt ook als hij of zij voor de politierechter moet verschijnen.

Persoonlijke werkwijze met oog op het resultaat

In ons advocatenkantoor in Den Haag staat altijd het belang van de cliënt voorop bij zaken als verduistering. De zaak behandelen wij efficiënt, waarbij altijd rekening wordt gehouden met het belang van de cliënt. Als u meer wilt weten over onze werkwijze, stelt u dan gerust uw vragen door contact met ons op te nemen. Dit doet u door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 070-3050814.

Neem vrijblijvend contact op