headerafbeelding
  • Straf- en familierecht advocaten
  • Efficiënt en met aandacht voor uw zaak
  • Uw belang staat centraal

Politierechter in Den Haag

Op de zitting van de politierechter worden de minder zware strafzaken behandeld, maar ook voor deze zaken kunt u bij ons advocatenkantoor in Den Haag terecht. Het gaat altijd wel om misdrijven, maar de wat lichtere zaken waarin tot maximaal een jaar gevangenisstraf kan worden opgelegd, maar waar ook vaak een geldboete of een werkstraf voor wordt opgelegd. Denk hierbij aan zaken als diefstal, verduistering, lichtere vormen van oplichting en niet al te zware geweldszaken. Het valt aan te raden om een advocaat van Baumgarten CS Advocaten uit Den Haag in te schakelen als u bij de politierechter moet verschijnen. Hoewel een advocaat niet verplicht is, zorgen de advocaten van ons kantoor dat onze cliënten een stuk sterker staan op de zitting bij de politierechter.

Een advocaat weet wat er dient te gebeuren bij een politierechter in Den Haag

Tijdens de zitting bij de politierechter staan onze advocaten uit Den Haag graag naast de zijde van onze cliënt. Wij weten als geen ander hoe wij onze cliënten kunnen bijstaan en verdedigen, waardoor er een grotere kans is op vrijspraak of een lagere straf. Voorafgaand aan de zitting hebben wij een oriënterend gesprek met de cliënt, waarin wij in grote lijnen de strafprocedure bespreken. Daarna vragen wij het dossier op, bestuderen dat en bespreken dat met de cliënt. Tezamen spreken we een strategie af voor de zitting.

Schakel ons in voor een goede voorbereiding op de zitting

Op deze wijze zijn onze cliënten optimaal voorbereid op de zitting, zodat zij goed weten wat er gaat gebeuren en wat zij van ons kunnen verwachten. Heeft u specifieke vragen over wat wij als advocaat voor strafrecht uit Den Haag kunnen betekenen bij een politierechter? Wij beantwoorden ze graag wanneer u belt naar 070-3050814.

Neem vrijblijvend contact op