headerafbeelding
  • Straf- en familierecht advocaten
  • Efficiënt en met aandacht voor uw zaak
  • Uw belang staat centraal

Advocaat hennepkwekerij Den Haag

Een advocaat van Baumgarten CS Advocaten heeft kennis over de gang van zaken wanneer een hennepkwekerij ontdekt wordt in Den Haag. Indien een hennepkwekerij wordt ontdekt, is de kans groot dat de verdachte in die zaak een aanzienlijke straf wordt opgelegd alsmede een ontnemingsvordering. De hoogte van de op te leggen straf hangt af van verschillende factoren, zoals de hoeveelheid planten, de mate van betrokkenheid en het aantal eerdere oogsten.

Advocaat gespecialiseerd in zaken rondom het oprollen van een hennepkwekerij in Den Haag

Hennepzaken zijn vaak erg lastig en er staat meestal veel op het spel. Denk bijvoorbeeld aan de verplichting om de door justitie geschatte winst terug te betalen, ontneming, of het risico op een gevangenisstraf. Door de complexiteit is het van groot belang dat iemand die verdacht wordt voor het hebben van een hennepkwekerij in Den Haag, de kunde van een van onze advocaat inschakelt. Wij hebben ruime kennis en ervaring met betrekking tot strafzaken die samenhangen met hennepkwekerijen.

Onze cliënt staat bovenaan

Ons advocatenkantoor wordt gekenmerkt door een informele sfeer, waardoor wij voor veel van onze cliënten laagdrempelig zijn. Bij iedere zaak stellen we het belang van onze cliënt voorop. Wilt u meer weten over de werkwijze van onze advocaat die gespecialiseerd is in strafzaken met betrekking tot hennepkwekerijen in Den Haag? Neemt u dan gerust even telefonisch contact met ons op door te bellen naar 070-3050814.

Neem vrijblijvend contact op