headerafbeelding
  • Straf- en familierecht advocaten
  • Efficiënt en met aandacht voor uw zaak
  • Uw belang staat centraal

Diefstal advocaat Den Haag

Voor strafzaken met betrekking tot diefstal, schakelt u een ervaren advocaat van Baumgarten CS Advocaten uit Den Haag in. Door onze ruime ervaring weten wij wat u te wachten staat als u verdacht wordt van het plegen van diefstal. U kunt ons inschakelen voor zowel gekwalificeerde diefstal als eenvoudige diefstal.

Vraag bij diefstal advies aan de advocaat uit Den Haag

Indien u een dagvaarding ontvangt waarop staat dat u verdacht wordt van het plegen van een diefstal in Den Haag, dan is het aan te raden om een advocaat in te schakelen. Door onze ruime ervaring weten wij wat onze cliënten te wachten staat. Omdat diefstal in de vele verschillende vormen kan voorkomen, kunnen de straffen ook uiteenlopen. Meestal zullen onze cliënten moeten verschijnen op de zitting van de politierechter.

Het belang van de cliënt staat centraal

De werkwijze van ons advocatenkantoor wordt gekenmerkt door een informele sfeer, waardoor wij voor veel van onze cliënten heel laagdrempelig zijn. Het belang en het succes van de cliënt staat in alle zaken voorop in onze dienstverlening. Wilt u meer informatie over wat een advocaat voor u kan betekenen als het aankomt op diefstal? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het volgende telefoonnummer: 070-3050814.

Neem vrijblijvend contact op