headerafbeelding
  • Straf- en familierecht advocaten
  • Efficiënt en met aandacht voor uw zaak
  • Uw belang staat centraal

OM-zitting Den Haag

Bij een OM-zitting is het van belang dat een cliënt een gespecialiseerde advocaat van Baumgarten CS Advocaten uit Den Haag inschakelt, die de cliënt bij staat tijdens het proces. Een OM-zitting is een relatief nieuwe wijze van het afdoen van strafzaken. Dit houdt in dat een verdachte voor een strafbaar feit kan worden vervolgd en bestraft door een officier van justitie. Een rechter wordt hierbij niet betrokken.

Schakel een advocaat in bij een OM-zitting in Den Haag

Bij een OM-zitting gaat het vaak om verdachten die verdacht worden van het plegen van een relatief klein vergrijp. Denk bijvoorbeeld aan rijden onder invloed, te hard rijden of eenvoudige mishandeling. Doordat er geen rechter is betrokken bij een OM-zitting, staat de cliënt alleen tegenover de officier van justitie, die een straf kan opleggen. Om deze reden valt het aan te raden om bij een OM-zitting een van onze gespecialiseerde strafrechtadvocaten uit Den Haag in te schakelen. Zo voorkomt onze cliënt dat hij of zij ten onrechte een straf of een te hoge straf krijgt opgelegd en dat hij of zij ten onrechte een vermelding krijgen op hun strafblad

Sta een stuk sterker tijdens het proces

Door een van onze advocaten in te schakelen bij een OM-zitting staat onze cliënt tijdens de procedure een stuk sterker. Wij bespreken van tevoren de zaak met onze cliënt en wij bereiden de cliënt voor op de OM-zitting. Vanzelfsprekend staan wij ook tijdens de OM-zitting aan de zijde van onze cliënt. Als u meer wilt weten over onze werkwijze, stel dan gerust uw vragen door te bellen naar 070-3050814.

Neem vrijblijvend contact op